8/05/2012

MTV Video Movie Awards 2012: Οι υποψηφιότητες

New York, NY (July 31, 2012) – Το MTV ξεκίνησε την ετήσια αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής με την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα 2012 MTV Video Music Awards ενώ αποκάλυψε και τους πρώτους δύο καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά.



Στο φετινό show, που θα λάβει χώρα στις 6 Σεπτεμβρίου στο Staples Center στο Los Angeles -και θα μεταδοθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 19:00, μόνο στο MTV - θα ροκάρουν η βραβευμένη με 4 VMAs, Alicia Keys, η οποία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τραγούδι από το επερχόμενο album της και το Βρετανικό boy band φαινόμενο, One Direction, οι οποίοι είναι υποψήφιοι για VMA και θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή των VMA.

«Το να παρουσιάζεις για πρώτη φορά ένα βραβείο στα VMAs είναι κάτι ξεχωριστό. Παρουσίασα για πρώτη φορά το NoOne στα VMAs και ήταν η πρώτη φορά που οποιοσδήποτε σε όλο τον κόσμο, άκουγε το τραγούδι» δήλωσε η Keys. «Είναι το τέλειο σκηνικό, με την καλύτερη ενέργεια. Υπάρχει το σωστό vibe. Ο κόσμος ανυπομονεί για τη μουσική βραδιά και περιμένει να ακούσει πολλά διαφορετικά στιλ μουσικής. Δεν μπορώ να περιμένω!»

Η Rihanna και ο Drake προηγούνται με τον εντυπωσιακό αριθμό των 5 υποψηφιοτήτων ο καθένας, συμπεριλαμβανομένης του Video Of The Year για το «We Found Love» της Rihanna καθώς και για το κοινό τους hit, «Take Care». Ενώ ο Drake είναι επίσης υποψήφιος για το Best Hip Hop Video, Best Male Video, Best Art Direction και Best Cinematography και η Rihanna για Best Female Video, Best Choreography, Best Visual Effects και Best Pop Video. Η Katy Perry ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 4 υποψηφιότητες. Επίσης λόγω της παγκόσμιας έκρηξης της EDM (Electronic Dance Music), προστέθηκε η καινούρια κατηγορία Best Electronic Dance Music Video.
Άλλοι υποψήφιοι για VMA φέτος είναι οι Kanye West, Gotye, Black Keys, Beyoncé, Skrillex, Frank Ocean, fun., The Throne, Chris Brown, Justin Bieber, Lana Del Ray, Avicii, One Direction, Childish Gambino, Usher και πολλοί άλλοι. Το MTV θα ανακοινώσει περαιτέρω καλλιτέχνες και παρουσιαστές τις επόμενες μέρες.

Ξεκινώντας την Τετάρτη 1η Ιουλίου, οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν για τις γενικές κατηγορίες των VMA, συμπεριλαμβανομένων των Video Of The Year, Best New Artist και άλλων, διαδικτυακά μέσω του vma.mtv.com ή με το κινητό τους μέσω του m.mtv.com. Επιπρόσθετα, για το βραβείο Best New Artist μπορείτε να ψηφίσετε μέσω συγκεκριμένων δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή αν επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του MTV στο Facebook. Η ψηφοφορία για όλες τις κατηγορίες VMA, εκτός του Best New Artist, θα τελειώσει στις 24 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. Η ψηφοφορία για το Best New Artist συνεχίζεται καθ’όλη τη διάρκεια του ζωντανού show στις 6 Σεπτεμβρίου.

Για την πλήρη λίστα των υποψηφίων για τα 2012 MTV Video Music Awards, πηγαίνετε στο: http://www.mtv.com/news/articles/1690827/video-music-awards-nominees-list-2012.jhtml

Η AliciaKeys περιγράφεται ως συγχρονη γυναίκα της αναγέννησης. Είναι μια τραγουδίστρια/τραγουδοποιός/παραγωγός 14 φορές βραβευμένη με βραβεία Grammy, καταξιωμένη ηθοποιός, συγγραφέας best-seller τωνNewYorkTimes, επιχειρηματίας και δυναμική παρουσία παγκοσμίως με φιλανθρωπικό έργο στην παγκόσμια μάχη κατά του HIV και του AIDS. Από την κυκλοφορία του πρώτου της ντεμπούτου album Songs in A Minor η Keys έχει χτίσει ένα απαράμιλλο ρεπερτόριο από μεγάλες επιτυχίες και έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Τώρα, ολοκληρώνει το πολυαναμενόμενο πέμπτο της album που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Οι πέντε νεαροί Βρετανοί που αποτελούν τους One Direction – οι Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson – συναντήθηκαν ως solo καλλιτέχνες στο The X Factor 2010, όπου και μετατράπηκαν σε συγκρότημα από τους κριτές του show. Αφού έκαναν πολύ γρήγορα αίσθηση στην πατρίδα τους, εισέβαλαν στις Η.Π.Α στα τέλη του 2011. Το πρώτο album του συγκροτήματος, Up All Night, σκαρφάλωσε στο Νο. 1 του U.S. Billboard 200, γράφοντας ιστορία ως το πρώτο συγκρότημα από τη Μεγάλη Βρετανία που έφτασε στη κορυφή του αμερικάνικου chart με το πρώτο του album.

Από τα πρώτα MTV Video Music Awards που προβλήθηκαν το 1984, τα VMAs απέκτησαν άμεσα τη φήμη της πρόσκλησης των πιο διάσημων συγκροτημάτων και καλλιτεχνώνγια να δημιουργήσουν την πιο δυνατή, την πιο επιδραστική και κατά καιρούς την πιο αμφιλεγόμενη, ετήσια ζωντανή γιορτή της μουσικής σε όλο τον κόσμο. Κανένα άλλο show βραβείων δεν είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία τόσο αξιομνημόνευτων ή σημαντικών μουσικών στιγμών στην ιστορία της pop κουλτούρας, από τα MTV Video Music Awards. Από τους Madonna, Michael Jackson, GunsN’ Roses, Eminem και Nirvana μέχρι τους Britney Spears, Taylor Swift, Kanye West, Beyoncé και Florence + Τhe Machine, η εμφάνιση στη σκηνή των VMAs μπορεί να αλλάξει για πάντα την πορεία της καριέρας ενός καλλιτέχνη μέσα σε μία μόνο βραδιά.

Τα 2012 MTV Video Music Awards θα μεταδοθούν μέσω των 60 καναλιών του παγκόσμιου δικτύου του MTV, φτάνοντας σε πάνω από 600 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο καθώς και μέσω αναμετάδοσης. Επιπρόσθετα το συνολικό πρόγραμμα και περιεχόμενο θα φτάσει σε όλη τη διαδραστική κοινότητα μέσα από τις πάνω από 200 ψηφιακές πλατφόρμες του MTV σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τηλεθέαση για τα 2011 VMAs αυξήθηκε κατά +30% από πέρσι σε παγκόσμιο επίπεδοκαι το show ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε αγορές κλειδιά της Ευρώπης, Λατινικής Αμερικής, Ασίας και Αυστραλίας.

Ο Jesse Ignjatovic/Den of Thieves είναι ο Executive Producer για τα 2012 MTV Video Music Awards. Οι Amy Doyle, Garrett English και Dave Sirulnick είναι Executive Producers. Οι Joanna Bomberg, Jen Jones και Lee Lodge είναι Co-Executive Producers. Ο Hamish Hamilton είναι ο Director. Η Wendy Plaut είναι Celebrity Talent Executive.

Επίσημοι χορηγοί για τα 2012 MTV Video Music Awards είναι οι 5 Gum™, Adidas Originals, COVERGIRL, Kia Motors America, Orbit Gum™, Pepsi®, State Farm®, Taco Bell®, Trojan® Charged™ Condoms και Verizon Wireless.

0 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Προβολές σελίδας