9/09/2012

Το νέο trailer του Τwilight, της Χαραυγής Μέρος 2ο αποκαλύφθηκε στα χθεσινά ΜΤV Video Music Awards.



Τηρώντας παράδοση ετών, έτσι και χθες το τελευταίο trailer του Τwilight, της Χαραυγής Μέρος 2ο αποκαλύφθηκε στα χθεσινά ΜΤV Video Music Awards.

Το παρουσίασαν στη σκηνή οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Τέιλορ Λότνερ (η Στιούαρτ… άφαντη) οι δυο εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης ιστορίας αγάπης των τελευταίων χρόνων, του Έντουαρντ και της Μπέλα.

Το νέο προωθητικό trailer έχει πολύ περισσότερη δράση από το προηγούμενο και επικεντρώνεται στις νέες ικανότητες της Μπέλα. Η μικρή αδέξια μαθήτρια, όπως όλοι πια γνωρίζετε, πέρα από μητέρα μετατράπηκε σε βρικόλακα και αποδεικνύεται πως είναι τόσο δυνατή και ατρόμητη όσο και οι υπόλοιποι. Δεν φοβάται να επιτεθεί ακόμη και σε μεγαλόσωμα άγρια πλάσματα τους δάσους, ακόμη και σε πούμα!

Το trailer αποκαλύπτει επίσης περισσότερες σκηνές από την επική τελική μάχη της ταινίας, αυτής μεταξύ των Κάλεν και των Βολτούρι, αλλά και αρκετές τρυφερές στιγμές μεταξύ μητέρας και κόρης, της Μπέλας και της Ρένεσμι. Τη νέα προσθήκη στο χρυσοφόρο φραντσάιζ που φτάνει στο τέλος του ενσαρκώνει η γλυκιά Μακένζι Φοι.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο. Δείτε το trailer.

 

0 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Προβολές σελίδας