11/04/2012

MTV - Vegas - 40 χορευτές: Η συνταγή για το απόλυτο Flashmob

Οι VEGAS αναδείχθηκαν Best Greek Act στα 2012 MTV Europe Music Awards! Μετά από την ανακοίνωση - έκπληξη της νίκης που οργάνωσε το MTV στήνοντας μία φάρσα στο συγκρότημα, αλλά και την απονομή του βραβείου από τη Δέσποινας Βανδή, το MTV ετοίμασε μια ακόμα έκπληξη που έβαλε τον κόσμο σε απόλυτα χορευτικό ρυθμό, οργανώνοντας ένα ανεπανάληπτο Flashmob!
 

Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ο κόσμος αμέριμνος κάνει την σαββατιάτικη βόλτα του στο Athens Metro Mall. Ξαφνικά τον χώρο κατακλύζουν οι ήχοι του γνωστού σε όλους hit «Πιο Ψηλά», ενώ στο ισόγειο του κτηρίου μαζεύονται 40 χορευτές όλων των ηλικιών, οι οποίοι και αρχίζουν να συγχρονίζονται. Με τις πρώτες νότες του refrain, το απόλυτο MTV Flashmob είναι γεγονός! Οι επισκέπτες από όλους τους ορόφους έχουν αφήσει τις δουλειές τους και με στραμμένο το βλέμμα τους στο κεντρικό χώρο του ισογείου κοιτάνε εντυπωσιασμένοι τις αρμονικά συνδυασμένες κινήσεις των χορευτών. Αμέσως μετά, εμφανίζονται οι Vegas και συμμετέχουν μιμούμενοι τους χορευτές, ενώ ζητούν από το κοινό να γίνει κομμάτι του show χτυπώντας ρυθμικά παλαμάκια. Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Μελίνα Μακρή, συνεπαρμένη από το υπέροχο κλίμα ζητάει μικρόφωνο και τραγουδάει a capella το refrain. Ο DJ ξαναβάζει το τραγούδι και πλέον οι Vegas τραγουδάνε live «πάνω» από το κομμάτι, με τις δύο χορευτικές ομάδες, τους MJC (Michael Jackson Choreographies) και Mpelades να έχουν μεταφέρει το χορευτικό σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο.

Μετά από αρκετή ώρα χορού και τραγουδιού και με το κοινό να μην έχει σταματήσει να χειροκροτεί, το απόλυτο MTV Flashmob φτάνει στο τέλος του. Οι Vegas ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν στο Athens Metro Mall και τους παρότρυναν να συνεχίζουν να τους ψηφίζουν για να… «πάνε Γερμανία». Στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τους fans, μοίρασαν αυτόγραφα και δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να αναστατώνουν με την θετική τους ενέργεια τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί. H κάμερα του MTV, υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καπετανίδη, ήταν εκεί και κατέγραψε κάθε λεπτομέρεια του ξεχωριστού αυτού happening, μία γεύση του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μέσα από το MTV!

Τώρα, οι VEGAS ρίχνονται στη μάχη εναντίον των υπόλοιπων νικητών της Ευρώπης για μια ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην κατηγορία Worldwide Act. Η κατηγορία γιορτάζει την ποικιλία και το εύρος της μουσικής που προσφέρει το MTV, αναδεικνύοντας απίθανους καλλιτέχνες από όλα τα μέρη του κόσμου. Μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν για το αγαπημένο τους Regional Act στο www.mtvema.com

0 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Προβολές σελίδας

Blog Archive