5/22/2012

Rihanna: "Είμαι κουρασμένη, νηφάλια και βαριέμαι"



H Rihanna είναι πλέον τόσο εργασιομανής και τόσο...party animal,που όπως δείχνει από τα μηνύματα της στο Twitter, δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα του ρεπό! 







H Rihanna είναι πλέον τόσο εργασιομανής και τόσο...party animal,που όπως δείχνει από τα μηνύματα της στο Twitter, δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα του ρεπό!
Η νεαρή pop star βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει μια συναυλία των Kanye West - Jay-Z και αργότερα παρευρέθηκε στον party της manager Tyra Smith που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τελικά το party εξελίχθηκε σε ένα "άγριο" ξενύχτι" για την Rihanna, που έχασε την πτήση της επιστροφής της και έμεινε μια ακόμα μέρα στο Λονδίνο, εκφράζοντας την...βαρεμάρα της στο Twitter: "Eίμαι νηφάλια, κουρασμένη και βαριέμαι!".
Η RiRi συνέχισε λέγοντας στους 19 εκατομμύρια followers της: "Ξέρεις ότι έχεις περάσει μια όμορφη βραδιά, όταν ξυπνάς το άλλο βράδυ στις 9 στο δωμάτιο του κολλητού σου και αναρωτιέσαι "πως έφτασα εγώ εδώ;" "περπάτησα;" "με κουβάλησαν;" "σκόνταψα;" Έπρεπε να είμαι σε ένα αεροπλάνο αυτή τη στιγμή...όμως ο Jay-Z μου έδωσε ρεπό!"

0 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Προβολές σελίδας