5/22/2012

To τραγούδι της Lady Gaga για την...Lisa Simpson!


Στο επεισόδιο των Simpsons με τίτλο "Lisa Goes Gaga", που προβλήθηκε χθες, κλείνοντας την 23η σεζον της σειράς, η Lady Gaga έγραψε ένα τραγούδι αποκλειστικά για την Lisa Simpson, με τίτλο "Lisa Simpson Superstar"!




Στο επεισόδιο των Simpsons με τίτλο "Lisa Goes Gaga", που προβλήθηκε χθες, κλείνοντας την 23η σεζον της σειράς, η Lady Gaga έγραψε ένα τραγούδι αποκλειστικά για την Lisa Simpson, με τίτλο "Lisa Simpson Superstar"!

Η υπόθεση του επεισοδίου έχει ως εξής: Η Lisa Simpson ψηφίζεται ως η λιγότερο δημοφιλής μαθήτρια του σχολέιου της και ο Homer για να την ενθαρρύνει, αποφασίζει να πάνε μαζί σε μια συναυλία της Lady Gaga. Όμως η Μother Monster αμέσως αναγνωρίζει ότι η Lisa είναι λυπημένη και αποφασίζει να έρθει στο Springfield για να την επισκεφτεί προσωπικά. Εκεί θα γνωρισει όλη την οικογένεια Simpson, θα μοιραστεί μια...απαγορευμένη στιγμή με την Marge, ενώ θα βρει στον δρόμο της και τον Ned Flanders (που νομίζει πως είναι ο Διάβολος) αλλά και τον μίζερο μπαρμαν Μoe Syzlack, που θα ζητήσει κι εκείνος, χωρίς επιτυχία, την βοήθεια της.

0 σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναγνώστες

Προβολές σελίδας